Tisícročné vajcia sú jedným z najviac nepochopených jedál v čínskej kuchyni. Tieto nakladané kačacie vajíčka majú konzistenciu čiernej, alebo žltej želatíny a veľmi špecifický zápach fermentovaných potravín.
Pozrite si film v archíve RTVS, alebo - ak ste členovia blogu - priamo na tejto stránke:
Pre členov:
Platený príspevok
Deň bez elektriky: Príležitosť na skvelý víkend s priateľmi
Moja práca je nezmyselná a zbytočná!
Platený príspevok
Nečakané oslavy sviatku stredu jesene
Tajný denník Pavla Dvořáka
Platený príspevok
Tieto luxusné domy na čínskom vidieku ma šokovali
Platený príspevok
Ťažký týždeň v Číne - dedinská vs. malomestká nemocnica!
Mali sme sťahovať, no skončil som v nemocnici a Liya havarovala!